Professionele verhuisliften verhuur in Hengelo en regio

Vraag hier vrijblijvend uw verhuislift aan

Verhuizen in Hengelo en omstreken

Gaat u verhuizen in Hengelo? Maak het uzelf makkelijk en kies voor een verhuislift! Het huren van een verhuislift bespaart u ontzettend veel moeite tijdens de verhuizing. Zware meubelstukken zoals een wasmachine, droger en aquarium worden op relatief eenvoudige wijze omhoog of omlaag gelift.

Woont u in een van de omringde plaatsen zoals; Borne, Letterveld, Delden, Bentelo, Wierden, Deldenbroek of Saasveld. Dan kunt u ook gebruik maken van het gemak van een verhuislift (ook bekend als ladderlift).

Vraag hier vrijblijvend uw verhuislift aan

Onze moderne en veilige verhuisliften worden landelijk verhuurd aan particulieren en bedrijven om volledige inboedels of losse meubelstukken omhoog of omlaag te liften. De meubellift (een ander woord voor verhuislift) wordt verhuurt inclusief een gecertificeerde lift-operator. De lift-operator beschikt over alle benodigde kennis en kunde om de lift op perfecte wijze te bedienen.

Hierdoor weet u zeker dat het liften van uw eigendommen op een veilige en soepele manier verloopt. De lift operator is tevens multi-inzetbaar, dit houdt in dat hij naast het bedienen van de verhuislift u met alle plezier helpt met het laden en lossen van de ladderlift. De lift-operator is dan ook direct een meewerkende verhuizer. Bij Huurverhuislift.nl staan service en kwaliteit hoog in het vaandel!

De verhuisliften die wij verhuren hebben de mogelijkheid om uw inboedel tot enorme hoogte te liften, Zit u op de 8e of 9e verdieping? Dat is voor onze liften geen enkel probleem.

Om gebruik te maken van een bemande verhuislift inclusief lift operator rekenen wij slechts €89,- per uur. Tevens is de minimale huurperiode van een verhuislift 1 uur, dit is inclusief een professionele verhuizer met jarenlange ervaring in de verhuizing. Onze verhuislift operators kennen de verhuisliften door en door en weten elk probleem effectief en binnen een kort tijdsbestek op te lossen.

Heeft u met spoed een verhuislift nodig? Het huren van de meubellift kan onder voorbehoud op dezelfde dag! Bel snel met onze algemene planning voor de huur van een van onze verhuisliften in Hengelo of stuur een e-mail info@huurverhuislift.nl of bel 088-6185300.

Voor bedrijven hebben wij de mogelijkheid om de verhuislift te huren en deze dan per factuur te voldoen, maar dan moet u wel eerst contact hebben gehad met Huurverhuislift.nl.

Voordelen bij Huurverhuislift.nl

 • Last minute service
 • Incl. ervaren verhuizer
 • Euro 5 verhuislift
 • Minimale inhuur 1 uur
 • No Cure No Pay
 • Kwaliteit en leveringsgarantie
 • Pin automaat aanwezig
 • Makkelijk, voordelig en snel!

Waarvoor kunt u de verhuislift  o.a. voor huren:

Complete verhuizing Bedden
Witgoed laminaat / tegels Tapijt
Meubels voor op het dakterras Bankstel
Zonnepanelen Bouwmateriaal
Tafel Bouwafval etc. etc…

Kwaliteit en leveringsgarantie

Onze verhuislift in Hengelo en omgeving is zowel voor de zakelijke – als voor  particuliere klanten al in te huren  vanaf  1 uur.

Geen extra bijkomende kosten bij de huur van onze verhuislift , gewoon duidelijke prijsafspraken .

Waarom u juist een verhuislift bij ons huurt:

 • Als u een verhuislift huurt is dit inclusief een vakkundige operator/verhuizer die u meehelpt met verhuizen en inclusief brandstof.
 • Al onze prijzen zijn inclusief BTW.
 • Wij verhuren verhuisliften met een groot draaibaar en uitklapbaar draaiplateau, belastbaar tot wel 400 KG.
 • De verhuisliften die wij verhuren komen tot wel 27 meter hoog, dit is 8 of 9 verdiepingen (afhankelijk hoe de gehuurde verhuislift komt te staan).
 • Wij verhuren meerdere, krachtige Böcker verhuisliften die klaar staan om u te helpen dus ook voor spoed en last-minute kunt u bij ons terecht voor het huren van een verhuislift.
 • Wij hebben zeer veel ervaring en kennis op het gebied van het verhuren en bedienen van verhuisliften, wij behandelen uw spullen verantwoord en met de grootste zorg.
 • Snelle op en afbouwtijd, wij kunnen in 5 minuten gereed staan met de gehuurde verhuislift.
 • Uiteraard, op onze verhuisliften die wij verhuren nemen wij standaard zonder extra kosten de benodigde materialen mee, zoals bijvoorbeeld spanbanden, gereedschap en als extra service ook meubelhondjes, seal en verhuislift dekens om de meubels te beschermen wanneer wij deze met onze verhuislift transporteren.

Kortom  alles wat door het raam past kunnen wij met onze verhuislift liften
(t/m 400 kilo en 27 meter hoog, 8e verdieping)

 

Contact voor een verhuislift in Hengelo en omgeving

Voor een vrijblijvende prijsberekening op maat, voor het huren van een verhuislift, kunt u uw telefoonnummer achterlaten, wij bellen uiterlijk binnen een werkdag terug.

Neem contact met ons op voor het huren van een verhuislift in Hengelo en omgeving.

Benieuwd naar wat een ladderlift huren in Hengelo kost? kijk dan bij services en tarieven of vul dan hier het offerteformulier in en specificeer uw wensen. Wij nemen uiterlijk de volgende werkdag contact met u op voor een vrijblijvende offerte op maat. Meer informatie? U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen om direct een verhuislift te huren via ons telefoon nummer: T. 088-6185300 of stuur een e-mail naar info@huurverhuislift.nl.

Vraag hier vrijblijvend uw verhuislift aan