Professionele verhuisliften verhuur in Helmond en regio

Vraag hier vrijblijvend uw verhuislift aan

Ook iets omhoog of omlaag te liften in Helmond of omgeving?

Woont u in Helmond of bent u van plan om te gaan verhuizen naar deze prachtige stad vlakbij Eindhoven? Wij van Huurverhuislift helpen u graag met het liften van uw volledige inboedel of los meubelstuk. De verhuislift wordt steeds vaker gebruikt in Nederland. Het maakt het verhuizen immers een stuk makkelijker!

Vraag hier vrijblijvend uw verhuislift aan

De verhuisliften die wij gebruiken kunnen maar liefs 400 kg aan gewicht omhoog of omlaag liften. Dit doet de lift tot een maximale hoogte van 27 meter! Als u op de 8ste verdieping woont is het gebruik van een verhuislift geen overbodige luxe.

De liften die wij in Helmond verhuren worden standaard geleverd met een ervaren verhuislift operator. Onze collega bediend de lift voor u, hij heeft ook alle nodige certificaten op zak om dit op een veilige en verantwoordelijke wijze te doen. Naast het bedienen van de lift is de verhuislift operator in Helmond ook inzetbaar als meewerkende verhuizer. Dit houdt in dat hij graag zijn handen uit de mouwen steekt om u te helpen met het laden en lossen van de ladderlift (een ander woord voor verhuislift).

Kunt u naast de verhuislift operator nog een extra paar handen gebruiken? Reserveer een extra verhuizer tijdens het aanvragen van de meubellift. De extra verhuizer assisteert de meewerkende verhuislift operator bij het laden en lossen van de lift. U kunt rustig toekijken hoe uw inboedel op professionele wijze gelift wordt. Bovendien helpt hij jou met de nodige verhuiswerkzaamheden.

Wil u een los meubelstuk omhoog of omlaag liften in Helmond? Dit kan voor slechts €89,- per uur. Dit staat gelijk aan de minimale huurperiode van een verhuislift/meubellift (1 uur). Zoals u van ons gewend bent zit de verhuislift operator bij de prijs inbegrepen. De meubellift operator is tevens een meewerkende en ervaren verhuizer.

Heeft u een bedrijf en wenst u gebruik te maken van onze diensten? Vele zijn u voor gegaan en hebben ervaren dat Huurverhuislift.nl de ideale partner is van elke bedrijf. U krijgt de beschikking over een meewerkende verhuizer in de vorm van een ervaren lift operator. Klik hier en neem direct contact op voor een vrijblijvende offerte.

Voor bedrijven hebben wij de mogelijkheid om de verhuislift te huren en deze dan per factuur te voldoen, maar dan moet u wel eerst contact hebben gehad met Huurverhuislift.nl

Voordelen bij Huurverhuislift.nl

 • Last minute service
 • Incl. ervaren verhuizer
 • Euro 5 verhuislift
 • Minimale inhuur 1 uur
 • No Cure No Pay
 • Kwaliteit en leveringsgarantie
 • Pin automaat aanwezig
 • Makkelijk, voordelig en snel!

Waarvoor kunt u de verhuislift  o.a. voor huren:

Complete verhuizing Bedden
Witgoed laminaat / tegels Tapijt
Meubels voor op het dakterras Bankstel
Zonnepanelen Bouwmateriaal
Tafel Bouwafval etc. etc…

Kwaliteit en leveringsgarantie

Onze verhuislift in Helmond en omgeving is zowel voor de zakelijke – als voor  particuliere klanten al in te huren  vanaf  1 uur.

Geen extra bijkomende kosten bij de huur van onze verhuislift , gewoon duidelijke prijsafspraken .

Waarom u juist een verhuislift bij ons huurt:

 • Als u een verhuislift huurt is dit inclusief een vakkundige operator/verhuizer die u meehelpt met verhuizen en inclusief brandstof.
 • Al onze prijzen zijn inclusief BTW.
 • Wij verhuren verhuisliften met een groot draaibaar en uitklapbaar draaiplateau, belastbaar tot wel 400 KG.
 • De verhuisliften die wij verhuren komen tot wel 27 meter hoog, dit is 8 of 9 verdiepingen (afhankelijk hoe de gehuurde verhuislift komt te staan).
 • Wij verhuren meerdere, krachtige Böcker verhuisliften die klaar staan om u te helpen dus ook voor spoed en last-minute kunt u bij ons terecht voor het huren van een verhuislift.
 • Wij hebben zeer veel ervaring en kennis op het gebied van het verhuren en bedienen van verhuisliften, wij behandelen uw spullen verantwoord en met de grootste zorg.
 • Snelle op en afbouwtijd, wij kunnen in 5 minuten gereed staan met de gehuurde verhuislift.
 • Uiteraard, op onze verhuisliften die wij verhuren nemen wij standaard zonder extra kosten de benodigde materialen mee, zoals bijvoorbeeld spanbanden, gereedschap en als extra service ook meubelhondjes, seal en verhuislift dekens om de meubels te beschermen wanneer wij deze met onze verhuislift transporteren.

Kortom  alles wat door het raam past kunnen wij met onze verhuislift liften
(t/m 400 kilo en 27 meter hoog, 8e verdieping)

 

Contact voor een verhuislift in Helmond en omgeving

Voor een vrijblijvende prijsberekening op maat, voor het huren van een verhuislift, kunt u uw telefoonnummer achterlaten, wij bellen uiterlijk binnen een werkdag terug.

Neem contact met ons op voor het huren van een verhuislift in Helmond en omgeving.

Benieuwd naar wat een ladderlift huren in Helmond kost? kijk dan bij services en tarieven of vul dan hier het offerteformulier in en specificeer uw wensen. Wij nemen uiterlijk de volgende werkdag contact met u op voor een vrijblijvende offerte op maat. Meer informatie? U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen om direct een verhuislift te huren via ons telefoon nummer: T. 088-6185300 of stuur een e-mail naar info@huurverhuislift.nl.