Professionele verhuisliften verhuur in Heerlen en regio

Vraag hier vrijblijvend uw verhuislift aan

Ook iets omhoog of omlaag te liften in Heerlen of omgeving.

Als u gaat verhuizen of u wil een zwaar meubelstuk op een makkelijke manier omhoog of omlaag liften kiest u vandaag voor Huurverhuislift.nl! Wij zijn sinds kort ook actief in Heerlen.
Als verhuislift verhuurder zijn wij al sinds 1989 actief in Nederland. Dit maakt van ons een zeer betrouwbaar bedrijf die uiterst zorgvuldig met uw inboedel omgaat.

Vraag hier vrijblijvend uw verhuislift aan

Vele Nederlanders hebben inmiddels het gemak van een verhuislift ontdekt. De verhuisliften wij verhuren kunnen vrijwel alle denkbare meubels omhoog of omlaag liften. Onze meubelliften (een ander woord voor verhuislift) dragen met gemak 400 kg omhoog of omlaag. De maximale hoogte van de verhuislift bedraagt 27 meter, dit is vergelijkbaar met 8 verdiepingen!

Nu kunt u ook in Heerlen profiteren van een snelle verhuizing. Het liften van uw inboedel scheelt u namelijk een hele hoop tijd en moeite. Al onze verhuisliften worden bediend door een professionele verhuislift operator. Onze collega’s beschikken allen over de benodigde certificaten om de lift op een veilige en verantwoordelijk manier te bedienen. Uw inboedel is bij ons altijd in veilige handen!

Naast het bedienen van de lift is de verhuislift operator ook inzetbaar als meewerkende verhuizer. Dit houdt in dat hij u met plezier helpt met het laden en lossen van de meubellift. Doordat al onze collega’s jarenlang actief zijn als verhuislift operator/meewerkende verhuizer kunnen zij zeer efficiënt te werk gaan. Zij geven u tips om ervoor te zorgen dat het liften van uw inboedel of losse meubelstuk vlekkeloos verloopt. Hiermee voorkomt u schade aan uw lievelingskast of ander meubelstuk.

Heeft u extra hulp nodig bij de verhuizing of wil u nog meer tijd besparen op het omhoog of omlaag liften van uw inboedel? Kies van vandaag nog voor een extra meewerkende verhuizer. Voor meer informatie hierover kunt u altijd contact met ons opnemen.

Het volledige wagenpark van Huurverhuislift.nl bestaat uit moderne verhuisliften die voldoen aan de uiterst strenge Europese normen. Hiermee voorkomen we onnodige schade en het milieu en weet u zeker dat u als klant de juist keuze maakt.

Zowel particulieren als ondernemers kunnen bij ons een verhuislift huren, bent u een ondernemer? Neem dan contact met ons op voor onze speciale voorwaarden en tarieven voor het huren van een verhuislift voor ondernemers. Wij kunnen u begeleiden en ondersteunen bij verschillende soorten verhuizingen. Maar een verhuislift is bij ons ook te huur als u slechts een kast, koelkast of meubelstuk met onze ladderlift omhoog- of omlaag gelift wilt hebben.

Voor bedrijven hebben wij de mogelijkheid om de verhuislift te huren en deze dan per factuur te voldoen, maar dan moet u wel eerst contact hebben gehad met Huurverhuislift.nl

Voordelen bij Huurverhuislift.nl

 • Last minute service
 • Incl. ervaren verhuizer
 • Euro 5 verhuislift
 • Minimale inhuur 1 uur
 • No Cure No Pay
 • Kwaliteit en leveringsgarantie
 • Pin automaat aanwezig
 • Makkelijk, voordelig en snel!

Waarvoor kunt u de verhuislift  o.a. voor huren:

Complete verhuizing Bedden
Witgoed laminaat / tegels Tapijt
Meubels voor op het dakterras Bankstel
Zonnepanelen Bouwmateriaal
Tafel Bouwafval etc. etc…

Kwaliteit en leveringsgarantie

Onze verhuislift in Heerlen en omgeving is zowel voor de zakelijke – als voor  particuliere klanten al in te huren  vanaf  1 uur.

Geen extra bijkomende kosten bij de huur van onze verhuislift , gewoon duidelijke prijsafspraken .

Waarom u juist een verhuislift bij ons huurt:

 • Als u een verhuislift huurt is dit inclusief een vakkundige operator/verhuizer die u meehelpt met verhuizen en inclusief brandstof.
 • Al onze prijzen zijn inclusief BTW.
 • Wij verhuren verhuisliften met een groot draaibaar en uitklapbaar draaiplateau, belastbaar tot wel 400 KG.
 • De verhuisliften die wij verhuren komen tot wel 27 meter hoog, dit is 8 of 9 verdiepingen (afhankelijk hoe de gehuurde verhuislift komt te staan).
 • Wij verhuren meerdere, krachtige Böcker verhuisliften die klaar staan om u te helpen dus ook voor spoed en last-minute kunt u bij ons terecht voor het huren van een verhuislift.
 • Wij hebben zeer veel ervaring en kennis op het gebied van het verhuren en bedienen van verhuisliften, wij behandelen uw spullen verantwoord en met de grootste zorg.
 • Snelle op en afbouwtijd, wij kunnen in 5 minuten gereed staan met de gehuurde verhuislift.
 • Uiteraard, op onze verhuisliften die wij verhuren nemen wij standaard zonder extra kosten de benodigde materialen mee, zoals bijvoorbeeld spanbanden, gereedschap en als extra service ook meubelhondjes, seal en verhuislift dekens om de meubels te beschermen wanneer wij deze met onze verhuislift transporteren.

Kortom  alles wat door het raam past kunnen wij met onze verhuislift liften
(t/m 400 kilo en 27 meter hoog, 8e verdieping)

 

Contact voor een verhuislift in Heerlen en omgeving

Voor een vrijblijvende prijsberekening op maat, voor het huren van een verhuislift, kunt u uw telefoonnummer achterlaten, wij bellen uiterlijk binnen een werkdag terug.

Neem contact met ons op voor het huren van een verhuislift in Heerlen en omgeving.

Benieuwd naar wat een ladderlift huren in Heerlen kost? kijk dan bij services en tarieven of vul dan hier het offerteformulier in en specificeer uw wensen. Wij nemen uiterlijk de volgende werkdag contact met u op voor een vrijblijvende offerte op maat. Meer informatie? U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen om direct een verhuislift te huren via ons telefoon nummer: T. 088-6185300 of stuur een e-mail naar info@huurverhuislift.nl.