Verhuislift huren in Groningen doet u bij Huurverhuislift.nl

Vraag hier vrijblijvend uw verhuislift aan

Verhuislift in Groningen

Gaat u verhuizen naar Groningen? Of verhuist u binnen de stad? En wilt u een verhuislift huren in Groningen om uw waardevolle spullen snel op de goede verdieping te krijgen? Wij staan voor u klaar. Met een moderne verhuislift inclusief verhuizer (!) voor slechts 89,- euro per uur.

Hoe werkt dat: het huren van een verhuislift in Groningen?

Een verhuislift huren werkt heel eenvoudig. U belt of mailt ons, reserveert een lift en wij zorgen dat de meubellift, zoals de machine ook wel eens wordt genoemd, op het gewenste tijdstip en op de gewenste plaats staat. Klaar. Dat is het. U hoeft bijvoorbeeld geen vergunning te regelen bij de gemeente Groningen. En het mooie is: u krijgt er nog een verhuizer bij ook!

Vraag hier vrijblijvend uw verhuislift aan

Wat doet de verhuizer van Huurverhuislift.nl?

Bij elke huurverhuislift krijgt u er standaard één verhuizer bij. Die zit in de huur inbegrepen. Dat is een ervaren en goed Nederlands sprekende verhuizer. Wel zo handig: iemand erbij die precies weet hoe een lift werkt. Dan weet u zeker dat uw spullen veilig en verantwoord op hun plek terechtkomen. Samen met u klaart hij die verhuisklus in een mum van tijd.

Wie huren in Groningen zoal een verhuislift bij Huurverhuislift.nl?

De afgelopen jaren hebben we al heel veel mensen mogen helpen verhuizen in Groningen:

 • Groningen is een fantastische studentenstad. Wij hebben dan ook heel veel studenten, aankomende studenten en ouders van studenten als klant.
 • Groningen trekt. Cultureel bijvoorbeeld heeft de stad ontzettend veel te bieden. Daarom zie je dat veel jongeren en jonge gezinnen het platteland van Groningen verruilen voor de stad. Met een Huurverhuislift.nl is zo’n verhuizing een fluitje van een cent.
 • Nederland vergrijst. Dus ook Groningen. Mensen blijven tot op latere leeftijd zelfstandig wonen. Veel senioren verruilen hun hoekwoning of vrijstaande woning op een gegeven moment voor een kleinere seniorenwoning of een appartement. Zij huren dan vaak een verhuislift bij Huurverhuislift.nl.

Wat kost het huren van een verhuislift in Groningen?

Ons tarief is slechts 89,- euro per uur. Dan heeft u dus een moderne Huurverhuislift.nl mét verhuizer. Kun je ook een verhuislift huren zonder verhuizer? Nee. De ervaring leert dat u daar onder de streep niet voordeliger of zelfs duurder mee uit bent. Ook verhuizen en het bedienen van een verhuislift is namelijk een vak apart. Bovendien: met een ervaren verhuizer erbij loopt u veel minder risico’s op beschadigingen. En zeg nu zelf: 89,- euro voor een verhuislift mét verhuizer …

Kan ik een extra verhuizer huren?

Ja. Degene die de verhuislift bedient, helpt standaard al mee met verhuizen. Maar het kan inderdaad zo zijn dat extra handen welkom zijn, om wat voor reden ook. Veel senioren bijvoorbeeld vinden het wel prettig om wat extra spierballen te hebben. Geef dat gewoon aan als u Huurverhuislift.nl belt of mailt, dan zorgen wij voor extra bezetting op de lift.

Heeft u nog vragen over het huren van een verhuislift in Groningen?

Bel of mail. Met jarenlange ervaring in het verhuizen in Groningen kunnen we direct antwoord geven op iedere verhuisvraag!

Zowel zakelijke als particuliere klanten maken gebruik van Huurverhuislift.nl Wilt u weten wat wij voor u verhuizing of uw te liften objecten kunnen betekenen? Klik hier en neem dan direct contact op met Huurverhuislift.nl voor een vrijblijvende offerte. U kunt ons natuurlijk ook bellen op 088-6185300.

Voor bedrijven hebben wij de mogelijkheid om de verhuislift te huren en deze dan per factuur te voldoen, maar dan moet u wel eerst contact hebben gehad met Huurverhuislift.nl

Voordelen bij Huurverhuislift.nl

 • Last minute service
 • Incl. ervaren verhuizer
 • Euro 5 verhuislift
 • Minimale inhuur 1 uur
 • No Cure No Pay
 • Kwaliteit en leveringsgarantie
 • Pin automaat aanwezig
 • Makkelijk, voordelig en snel!

Waarvoor kunt u de verhuislift  o.a. voor huren:

Complete verhuizing Bedden
Witgoed laminaat / tegels Tapijt
Meubels voor op het dakterras Bankstel
Zonnepanelen Bouwmateriaal
Tafel Bouwafval etc. etc…

Kwaliteit en leveringsgarantie

Onze verhuislift in Groningen en omgeving is zowel voor de zakelijke – als voor  particuliere klanten al in te huren  vanaf  1 uur.

Geen extra bijkomende kosten bij de huur van onze verhuislift , gewoon duidelijke prijsafspraken .

Waarom u juist een verhuislift bij ons huurt:

 • Als u een verhuislift huurt is dit inclusief een vakkundige operator/verhuizer die u meehelpt met verhuizen en inclusief brandstof.
 • Al onze prijzen zijn inclusief BTW.
 • Wij verhuren verhuisliften met een groot draaibaar en uitklapbaar draaiplateau, belastbaar tot wel 400 KG.
 • De verhuisliften die wij verhuren komen tot wel 27 meter hoog, dit is 8 of 9 verdiepingen (afhankelijk hoe de gehuurde verhuislift komt te staan).
 • Wij verhuren meerdere, krachtige Böcker verhuisliften die klaar staan om u te helpen dus ook voor spoed en last-minute kunt u bij ons terecht voor het huren van een verhuislift.
 • Wij hebben zeer veel ervaring en kennis op het gebied van het verhuren en bedienen van verhuisliften, wij behandelen uw spullen verantwoord en met de grootste zorg.
 • Snelle op en afbouwtijd, wij kunnen in 5 minuten gereed staan met de gehuurde verhuislift.
 • Uiteraard, op onze verhuisliften die wij verhuren nemen wij standaard zonder extra kosten de benodigde materialen mee, zoals bijvoorbeeld spanbanden, gereedschap en als extra service ook meubelhondjes, seal en verhuislift dekens om de meubels te beschermen wanneer wij deze met onze verhuislift transporteren.

Kortom  alles wat door het raam past kunnen wij met onze verhuislift liften
(t/m 400 kilo en 27 meter hoog, 8e verdieping)

 

Contact voor een verhuislift in Groningen en omgeving

Voor een vrijblijvende prijsberekening op maat, voor het huren van een verhuislift, kunt u uw telefoonnummer achterlaten, wij bellen uiterlijk binnen een werkdag terug.

Neem contact met ons op voor het huren van een verhuislift in Groningen en omgeving.

Benieuwd naar wat een ladderlift huren in Groningen en omgeving kost? kijk dan bij services en tarieven of vul dan hier het offerteformulier in en specificeer uw wensen. Wij nemen uiterlijk de volgende werkdag contact met u op voor een vrijblijvende offerte op maat. Meer informatie? U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen om direct een verhuislift te huren via ons telefoon nummer: T. 088-6185300 of stuur een e-mail naar info@huurverhuislift.nl.