Professionele verhuisliften verhuur in Gorinchem en regio

Vraag hier vrijblijvend uw verhuislift aan

Verhuizen in Gorinchem en omstreken

Gaat u verhuizen naar Gorinchem (soms ook geschreven als Gorcum of Gorkum)? Het inhuren van een verhuislift is een echte aanrader! Hiermee bent u vrijwel gegarandeerd van een vlotte verhuizing waarbij uw spullen onbeschadigd gelift worden!

De stad Gorinchem ligt in in de provincie Zuid Holland en ligt aan de rivieren de Linge en de Boven-Merwede, De stad telt 36.000 bewoners en wordt geroemd om haar historie. Wist u bijvoorbeeld dat de eerste stappen voor het oprichten van de stad werden gezet in het jaar 1000 door boeren en vissers. De nederzetting is uitgegroeid tot het prachtige Gorinchem zoals we deze vandaag de dag kennen.

Anno 2018 wordt er opnieuw geschiedenis geschreven, Huurverhuislift.nl is nu ook beschikbaar in Gorinchem en omgeving! Woont u in Almkerk, Meerkerk, Goudriaan, Noordeloos, Hoornaar, Arkel, Leerdam, Beesd, Werkendam of Zaltbommel. Maak uw leven makkelijker door gebruik te maken van onze moderne en krachtige verhuislift.

Vraag hier vrijblijvend uw verhuislift aan

Voor maar 89 euro per uur beschikt u over een bemande verhuislift. In tegenstelling tot vele andere bedrijven worden onze verhuisliften (ook bekend als meubellift of ladderlift) bediend door een ervaren verhuislift operator.

De meeste verhuislift operators zijn al jaren bij ons in dienst en kennen de liften door en door. Wat soms zo makkelijk lijkt is in realiteit een echt kunst! Uw waardevolle inboedel dient immers schadevrij omhoog of omlaag gelift te worden, daarbij nemen wij geen enkel risico. Alle vakmannen die wij in dienst hebben beschikken over de benodigde certificeringen om de lift op veilige wijze te bedienen. Als een figuurlijke “oude rot” in het vak hebben zij alle soorten situaties al gezien en meegemaakt. Dit heeft ze voorbereid op de zwaarste klussen die u kunt bedenken. Wil u bijvoorbeeld een los meubelstuk verhuizen zoals een piano, aquarium of witgoed? Voor Huurverhuislift.nl is dit een dagelijkse bezigheid, bespaar uzelf flink wat tijd, stress en spierpijn en kies voor het gemak en de eenvoud van een verhuislift!

Zowel particulieren als ondernemers kunnen bij ons een verhuislift huren, bent u een ondernemer? Wij kunnen u begeleiden en ondersteunen bij verschillende soorten verhuizingen. Het liften van uw volledige bedrijfsinboedel behoort ook tot de mogelijkheden! Zoals elke ondernemer wel weet tijd=geld!

Het huren van een meubellift is super simpel. U neemt telefonisch contact met ons op of vraagt een offerte aan via onze website. Zodra u akkoord gaat met de offerte neemt onze planning zo spoedig mogelijk contact met u op. We beschikken over meerdere verhuisliften, dit biedt ons de mogelijkheid om ook last-minute bij u op de stoep te staan.
Onze verhuislift operator heeft de verhuislift binnen een mum van tijd opgezet, vaak binnen vijf minuten. Uw inboedel (of los meubelstuk) wordt vervolgens zorgvuldig ingepakt, op de plateau geplaatst en gelift. Wanneer de klus geklaard is kunt u ter plekke betalen. Dit kunt u zowel contact als per PIN doen.

Voor bedrijven hebben wij de mogelijkheid om de verhuislift te huren en deze dan per factuur te voldoen, maar dan moet u wel eerst contact hebben gehad met Huurverhuislift.nl.

Voordelen bij Huurverhuislift.nl

 • Last minute service
 • Incl. ervaren verhuizer
 • Euro 5 verhuislift
 • Minimale inhuur 1 uur
 • No Cure No Pay
 • Kwaliteit en leveringsgarantie
 • Pin automaat aanwezig
 • Makkelijk, voordelig en snel!

Waarvoor kunt u de verhuislift  o.a. voor huren:

Complete verhuizing Bedden
Witgoed laminaat / tegels Tapijt
Meubels voor op het dakterras Bankstel
Zonnepanelen Bouwmateriaal
Tafel Bouwafval etc. etc…

Kwaliteit en leveringsgarantie

Onze verhuislift in Gorinchem en omgeving is zowel voor de zakelijke – als voor  particuliere klanten al in te huren  vanaf  1 uur.

Geen extra bijkomende kosten bij de huur van onze verhuislift , gewoon duidelijke prijsafspraken .

Waarom u juist een verhuislift bij ons huurt:

 • Als u een verhuislift huurt is dit inclusief een vakkundige operator/verhuizer die u meehelpt met verhuizen en inclusief brandstof.
 • Al onze prijzen zijn inclusief BTW.
 • Wij verhuren verhuisliften met een groot draaibaar en uitklapbaar draaiplateau, belastbaar tot wel 400 KG.
 • De verhuisliften die wij verhuren komen tot wel 27 meter hoog, dit is 8 of 9 verdiepingen (afhankelijk hoe de gehuurde verhuislift komt te staan).
 • Wij verhuren meerdere, krachtige Böcker verhuisliften die klaar staan om u te helpen dus ook voor spoed en last-minute kunt u bij ons terecht voor het huren van een verhuislift.
 • Wij hebben zeer veel ervaring en kennis op het gebied van het verhuren en bedienen van verhuisliften, wij behandelen uw spullen verantwoord en met de grootste zorg.
 • Snelle op en afbouwtijd, wij kunnen in 5 minuten gereed staan met de gehuurde verhuislift.
 • Uiteraard, op onze verhuisliften die wij verhuren nemen wij standaard zonder extra kosten de benodigde materialen mee, zoals bijvoorbeeld spanbanden, gereedschap en als extra service ook meubelhondjes, seal en verhuislift dekens om de meubels te beschermen wanneer wij deze met onze verhuislift transporteren.

Kortom  alles wat door het raam past kunnen wij met onze verhuislift liften
(t/m 400 kilo en 27 meter hoog, 8e verdieping)

 

Contact voor een verhuislift in Gorinchem en omgeving

Voor een vrijblijvende prijsberekening op maat, voor het huren van een verhuislift, kunt u uw telefoonnummer achterlaten, wij bellen uiterlijk binnen een werkdag terug.

Neem contact met ons op voor het huren van een verhuislift in Gorinchem en omgeving.

Benieuwd naar wat een ladderlift huren in Gorinchem kost? kijk dan bij services en tarieven of vul dan hier het offerteformulier in en specificeer uw wensen. Wij nemen uiterlijk de volgende werkdag contact met u op voor een vrijblijvende offerte op maat. Meer informatie? U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen om direct een verhuislift te huren via ons telefoon nummer: T. 088-6185300 of stuur een e-mail naar info@huurverhuislift.nl.

Vraag hier vrijblijvend uw verhuislift aan