Professionele verhuisliften verhuur in Eindhoven en regio

Vraag hier vrijblijvend uw verhuislift aan

Een verhuislift huren in Eindhoven kan nu bij Huurverhuislift.nl!

Woont u in Eindhoven en gaat u verhuizen? Kies dan nu voor Huurverhuislift.nl de specialist in het liften van complete verhuizingen! Wilt u alleen een los meubelstuk liften, ook hiervoor neemt u contact met ons op.

Verhuizen wordt kinderlijk eenvoudig in de grootste stad van Noord-Brabant. Waar u ook woont in de Lichtstad, Huurverhuislift.nl lift u spullen met een milieuvriendelijke en veilige ladderlift. De meubelliften worden bediend door een ervaren lift operator. Deze multi-inzetbare lift operator kan ook ingezet worden als meewerkende verhuizer! Hij helpt u met het laden en lossen van uw inboedel. Onze lift operators beschikken over alle benodigde certificaten om uw eigendommen op een veilige manier te liften. De ervaren lift operators van de verhuisliften maken uw leven een stuk eenvoudiger tijdens het verhuizen. Een stukje service waar we trots op zijn.

Vraag hier vrijblijvend uw verhuislift aan
Door de jaren heen hebben wij van Huurverhuislift.nl vrijwel alles al een keer omhoog of omlaag gelift. Hierbij kunt u denken aan piano’s, aquariums of grote meubelstukken zoals een bank of kast. Dit is mogelijk omdat wij gebruik maken van krachtige en milieuvriendelijke verhuisliften, die enorme gewichten tot een hoogte van 27 meter (ongeveer 9 verdiepingen) liften. De ervaren lift operator zorgt ervoor dat uw verhuizing soepel verloopt.

U kunt ook kiezen voor een extra verhuizer. Neem direct contact met ons op als u een extra verhuizer wilt inschakelen. Deze ervaren verhuizer maakt het Huurverhuislift.nl team helemaal compleet. Samen zorgen we ervoor dat u met een gerust hart aan u verhuizing kan beginnen.

Heeft u een bedrijf en wenst u gebruik te maken van onze diensten? Vele zijn u vooraf gegaan en hebben ervaren dat Huurverhuislift.nl de ideale partner is van elke organisatie. U krijgt als bedrijf de beschikking over een gratis meewerkende verhuizer in de vorm van een ervaren lift operator.
Klik hier en neem direct contact op voor een vrijblijvende offerte.

Voordelen bij Huurverhuislift.nl

 • Last minute service
 • Incl. ervaren verhuizer
 • Euro 5 verhuislift
 • Minimale inhuur 1 uur
 • No Cure No Pay
 • Kwaliteit en leveringsgarantie
 • Pin automaat aanwezig
 • Makkelijk, voordelig en snel!

Waarvoor kunt u de verhuislift  o.a. voor huren:

Complete verhuizing Bedden
Witgoed laminaat / tegels Tapijt
Meubels voor op het dakterras Bankstel
Zonnepanelen Bouwmateriaal
Tafel Bouwafval etc. etc…

Kwaliteit en leveringsgarantie

Onze verhuislift in Eindhoven en omgeving is zowel voor de zakelijke – als voor  particuliere klanten al in te huren  vanaf  1 uur.

Geen extra bijkomende kosten bij de huur van onze verhuislift , gewoon duidelijke prijsafspraken .

Waarom u juist een verhuislift bij ons huurt:

 • Als u een verhuislift huurt is dit inclusief een vakkundige operator/verhuizer die u meehelpt met verhuizen en inclusief brandstof.
 • Al onze prijzen zijn inclusief BTW.
 • Wij verhuren verhuisliften met een groot draaibaar en uitklapbaar draaiplateau, belastbaar tot wel 400 KG.
 • De verhuisliften die wij verhuren komen tot wel 27 meter hoog, dit is 8 of 9 verdiepingen (afhankelijk hoe de gehuurde verhuislift komt te staan).
 • Wij verhuren meerdere, krachtige Böcker verhuisliften die klaar staan om u te helpen dus ook voor spoed en last-minute kunt u bij ons terecht voor het huren van een verhuislift.
 • Wij hebben zeer veel ervaring en kennis op het gebied van het verhuren en bedienen van verhuisliften, wij behandelen uw spullen verantwoord en met de grootste zorg.
 • Snelle op en afbouwtijd, wij kunnen in 5 minuten gereed staan met de gehuurde verhuislift.
 • Uiteraard, op onze verhuisliften die wij verhuren nemen wij standaard zonder extra kosten de benodigde materialen mee, zoals bijvoorbeeld spanbanden, gereedschap en als extra service ook meubelhondjes, seal en verhuislift dekens om de meubels te beschermen wanneer wij deze met onze verhuislift transporteren.

Kortom  alles wat door het raam past kunnen wij met onze verhuislift liften
(t/m 400 kilo en 27 meter hoog, 8e verdieping)

 

Contact voor een verhuislift in Eindhoven en omgeving

Voor een vrijblijvende prijsberekening op maat, voor het huren van een verhuislift, kunt u uw telefoonnummer achterlaten, wij bellen uiterlijk binnen een werkdag terug.

Neem contact met ons op voor het huren van een verhuislift in Eindhoven en omgeving.

Benieuwd naar wat een ladderlift huren in Eindhoven en omgeving kost? kijk dan bij services en tarieven of vul dan hier het offerteformulier in en specificeer uw wensen. Wij nemen uiterlijk de volgende werkdag contact met u op voor een vrijblijvende offerte op maat. Meer informatie? U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen om direct een verhuislift te huren via ons telefoon nummer: T. 088-6185300 of stuur een e-mail naar info@huurverhuislift.nl.