Professionele verhuisliften verhuur in Echt en regio

Vraag hier vrijblijvend uw verhuislift aan

Huurverhuislift.nl in actie

Maak het uzelf makkelijk met een professionele verhuislift!

In het Limburgse plaatsje Echt is het prachtig vertoeven. In hartje Limburg staat Huurverhuislift klaar om u te helpen met het liften van uw volledige inboedel! Heeft u geen zin om de trap keer op keer op en neer te gaan? Maak het uzelf makkelijk met een professionele verhuislift! Wij zijn landelijk actief op het gebied van verhuisliften verhuur.

Vraag hier vrijblijvend uw verhuislift aan

Met een bemand verhuislift wordt verhuizen een stuk eenvoudiger. Onze liften kunnen uw volledige inboedel of een los meubelstuk maar liefst 27 meter omhoog liften! Woont in een flat? Dan is het huren van een verhuislift (ook bekend als meubellift of ladderlift) de ideale manier om de verhuizing snel uit te voeren.

Bij ons staat betrouwbaarheid en professionaliteit centraal. Alle verhuisliften die wij verhuren worden bemand door een ervaren verhuislift operator. Deze beschikt over alle benodigde certificaten om de lift op veilige en verantwoordelijke wijze te bedienen. Al onze verhuislift operators zijn ook inzetbaar als meewerkende verhuizers. Zij helpen u graag met het laden en lossen van de lift. Onze deskundige helpen u op professionele wijze om uw spullen op veilige manier omhoog of omlaag te liften.

Heeft u extra hulp nodig tijdens de verhuizing? Wij bieden ook extra meewerkende verhuizers aan die graag hun handen uit de mouwen steken. Zij zijn te huur voor een kleine meerprijs.

Onze verhuislift in Echt en omstreken is zowel voor de particuliere en zakelijke markt al in te huren voor 1 uur. Bij ons zijn er geen extra bijkomende kosten bij de huur van een verhuislift. Wij maken heldere prijsafspraken zodat u direct weet waar u aan toe bent.

Wanneer alle werkzaamheden naar wens zijn verlopen kunt u bij de verhuislift operator afrekenen, zowel contant als per pin is mogelijk. Zoals u begrijpt hebben wij een voorkeur voor een betaling per pin. Mocht u ervoor kiezen om contact te betalen dan willen wij u vriendelijk verzoeken om dit zo gepast mogelijk te doen. Hierdoor hoeven onze chauffeurs niet met onnodig veel wisselgeld rond te rijden. Wij hopen op uw begrip!

Voor bedrijven hebben wij de mogelijkheid om de verhuislift te huren en deze dan per factuur te voldoen, maar dan moet u wel eerst contact hebben gehad met Huurverhuislift.nl

Voordelen bij Huurverhuislift.nl

 • Last minute service
 • Incl. ervaren verhuizer
 • Euro 5 verhuislift
 • Minimale inhuur 1 uur
 • No Cure No Pay
 • Kwaliteit en leveringsgarantie
 • Pin automaat aanwezig
 • Makkelijk, voordelig en snel!

Waarvoor kunt u de verhuislift  o.a. voor huren:

Complete verhuizing Bedden
Witgoed laminaat / tegels Tapijt
Meubels voor op het dakterras Bankstel
Zonnepanelen Bouwmateriaal
Tafel Bouwafval etc. etc…

Kwaliteit en leveringsgarantie

Onze verhuislift in Echt en omgeving is zowel voor de zakelijke – als voor  particuliere klanten al in te huren  vanaf  1 uur.

Geen extra bijkomende kosten bij de huur van onze verhuislift , gewoon duidelijke prijsafspraken .

Waarom u juist een verhuislift bij ons huurt:

 • Als u een verhuislift huurt is dit inclusief een vakkundige operator/verhuizer die u meehelpt met verhuizen en inclusief brandstof.
 • Al onze prijzen zijn inclusief BTW.
 • Wij verhuren verhuisliften met een groot draaibaar en uitklapbaar draaiplateau, belastbaar tot wel 400 KG.
 • De verhuisliften die wij verhuren komen tot wel 27 meter hoog, dit is 8 of 9 verdiepingen (afhankelijk hoe de gehuurde verhuislift komt te staan).
 • Wij verhuren meerdere, krachtige Böcker verhuisliften die klaar staan om u te helpen dus ook voor spoed en last-minute kunt u bij ons terecht voor het huren van een verhuislift.
 • Wij hebben zeer veel ervaring en kennis op het gebied van het verhuren en bedienen van verhuisliften, wij behandelen uw spullen verantwoord en met de grootste zorg.
 • Snelle op en afbouwtijd, wij kunnen in 5 minuten gereed staan met de gehuurde verhuislift.
 • Uiteraard, op onze verhuisliften die wij verhuren nemen wij standaard zonder extra kosten de benodigde materialen mee, zoals bijvoorbeeld spanbanden, gereedschap en als extra service ook meubelhondjes, seal en verhuislift dekens om de meubels te beschermen wanneer wij deze met onze verhuislift transporteren.

Kortom  alles wat door het raam past kunnen wij met onze verhuislift liften
(t/m 400 kilo en 27 meter hoog, 8e verdieping)

 

Contact voor een verhuislift in Echt en omgeving

Voor een vrijblijvende prijsberekening op maat, voor het huren van een verhuislift, kunt u uw telefoonnummer achterlaten, wij bellen uiterlijk binnen een werkdag terug.

Neem contact met ons op voor het huren van een verhuislift in Echt en omgeving.

Benieuwd naar wat een ladderlift huren in Echt kost? kijk dan bij services en tarieven of vul dan hier het offerteformulier in en specificeer uw wensen. Wij nemen uiterlijk de volgende werkdag contact met u op voor een vrijblijvende offerte op maat. Meer informatie? U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen om direct een verhuislift te huren via ons telefoon nummer: T. 088-6185300 of stuur een e-mail naar info@huurverhuislift.nl.