Opbouw verhuisliften van Huurverhuislift.nl

Ideaal voor krappe ruimtes!

Heeft u een Verhuislift nodig maar er kan er geen autoverhuislift bij uw huis komen door bijvoorbeeld een boom of een diepe tuin? Dan biedt Huurverhuislift.nl de zogeheten opbouw- of tuinverhuislift aan. Deze kan zowel in de voortuin als achtertuin en binnenshuis ingezet worden en kan een maximaal gewicht van 150 kg liften. Onze opbouw verhuislift wordt door 2 van onze medewerkers voor u opgebouwd en weer afgebroken na afloop van de werkzaamheden.

Wanneer de lift 1 hoog wordt toegepast wordt deze over het algemeen door 1 medewerker voor u opgebouwd en opgeruimd. U kunt na afloop betalen via onze mobiele pin.

Aanvraagformulier Particulier
Klik hier

Over ons

Huurverhuislift.nl is uw betrouwbare partner voor al u te liften objecten. Bij Huurverhuislift.nl maakt u gebruik van onze jarenlange ervaring bij het inzetten van normale verhuisliften en opbouw verhuisliften. Bij ons huurt u heel voordelig een bemande (opbouw)verhuislift. Het grote voordeel van een bemande verhuislift is dat u geholpen wordt door een ervaren en meewerkende verhuizer. Wij merken dat onze klanten dit als heel prettig ervaren en dat dit zorgt voor rust en professionaliteit tijdens het liften van de objecten. Wij zorgen ervoor dat alles veilig verloopt. Wij werken zowel voor bedrijven als particulieren.