Professionele verhuisliften verhuur in Deventer en regio

Vraag hier vrijblijvend uw verhuislift aan

Verhuizen in Deventer en omstreken

In het prachtige Overijsel ligt een van de mooiste steden in Nederland; Deventer. Wist u dat Deventer tot een van de oudste steden van Nederland behoort? Huurverhuislift.nl begrijpt dat de kans groot is dat u naar deze historische stad wil verhuizen. Om u een handje te helpen zijn wij vanaf nu ook actief in Deventer en omgeving!

Bij ons huurt u kinderlijk eenvoudig online een verhuislift die u helpt met het omhoog of omlaag liften van uw volledige inboedel of losse meubelstukken. Door gebruik te maken van moderne wagens liften wij moeiteloos al uw witgoed, kasten en overige spullen van maximaal 400 kilo tot een zeer indrukwekkende hoogte van 27 meter!

Het liften van uw inboedel is geen kinderspel en dient uitgevoerd te worden door een echte vakman. Daarom worden al onze verhuisliften geleverd inclusief bemanning! De zogenaamde verhuislift-operator helpt u niet alleen met het bedienen van de lift. Hij zorgt er ook voor dat de lift snel en veilig ingezet kan worden. Onze verhuislift operators zijn allemaal gecertificeerd en kunnen ingezet worden als meewerkende verhuizer. Al uw spullen zoals een bank, kast, tafels en witgoed worden onbeschadigd naar boven (of beneden) gelift!

Vraag hier vrijblijvend uw verhuislift aan

Huurverhuislift.nl is al 25 jaar een begrip op het gebied van verhuislift verhuur. Naast het verhuren van meubelliften kunt u ook kiezen voor onze extra diensten zoals het inhuren van een extra meewerkende verhuizer!

Onze meewerkende verhuizers kennen als geen ander de fijne kneepjes van het vak. Zij helpen u om alle soorten meubels, denk aan een bankstel, wasmachine, droger of aquarium op een veilige manier schadevrij te verhuizen. Samen met de verhuislift operator vormt de meewerkende verhuizer het perfecte team!

Heeft u een (eigen) bedrijf en wenst u gebruik te maken van onze diensten? Vele zijn u voor gegaan en hebben ervaren dat Huurverhuislift.nl de ideale partner is van elke organisatie, groot of klein! U krijgt als bedrijf de beschikking over een gratis meewerkende verhuizer in de vorm van een ervaren lift operator. Bij ons kunt u ook middels een factuur betalen. Klik hier en neem direct contact op voor een vrijblijvende offerte.

Voordelen bij Huurverhuislift.nl

 • Last minute service
 • Incl. ervaren verhuizer
 • Euro 5 verhuislift
 • Minimale inhuur 1 uur
 • No Cure No Pay
 • Kwaliteit en leveringsgarantie
 • Pin automaat aanwezig
 • Makkelijk, voordelig en snel!

Waarvoor kunt u de verhuislift  o.a. voor huren:

Complete verhuizing Bedden
Witgoed laminaat / tegels Tapijt
Meubels voor op het dakterras Bankstel
Zonnepanelen Bouwmateriaal
Tafel Bouwafval etc. etc…

Kwaliteit en leveringsgarantie

Onze verhuislift in Deventer en omgeving is zowel voor de zakelijke – als voor  particuliere klanten al in te huren  vanaf  1 uur.

Geen extra bijkomende kosten bij de huur van onze verhuislift , gewoon duidelijke prijsafspraken .

Waarom u juist een verhuislift bij ons huurt:

 • Als u een verhuislift huurt is dit inclusief een vakkundige operator/verhuizer die u meehelpt met verhuizen en inclusief brandstof.
 • Al onze prijzen zijn inclusief BTW.
 • Wij verhuren verhuisliften met een groot draaibaar en uitklapbaar draaiplateau, belastbaar tot wel 400 KG.
 • De verhuisliften die wij verhuren komen tot wel 27 meter hoog, dit is 8 of 9 verdiepingen (afhankelijk hoe de gehuurde verhuislift komt te staan).
 • Wij verhuren meerdere, krachtige Böcker verhuisliften die klaar staan om u te helpen dus ook voor spoed en last-minute kunt u bij ons terecht voor het huren van een verhuislift.
 • Wij hebben zeer veel ervaring en kennis op het gebied van het verhuren en bedienen van verhuisliften, wij behandelen uw spullen verantwoord en met de grootste zorg.
 • Snelle op en afbouwtijd, wij kunnen in 5 minuten gereed staan met de gehuurde verhuislift.
 • Uiteraard, op onze verhuisliften die wij verhuren nemen wij standaard zonder extra kosten de benodigde materialen mee, zoals bijvoorbeeld spanbanden, gereedschap en als extra service ook meubelhondjes, seal en verhuislift dekens om de meubels te beschermen wanneer wij deze met onze verhuislift transporteren.

Kortom  alles wat door het raam past kunnen wij met onze verhuislift liften
(t/m 400 kilo en 27 meter hoog, 8e verdieping)

 

Contact voor een verhuislift in Deventer en omgeving

Voor een vrijblijvende prijsberekening op maat, voor het huren van een verhuislift, kunt u uw telefoonnummer achterlaten, wij bellen uiterlijk binnen een werkdag terug.

Neem contact met ons op voor het huren van een verhuislift in Deventer en omgeving.

Benieuwd naar wat een ladderlift huren in Deventer kost? kijk dan bij services en tarieven of vul dan hier het offerteformulier in en specificeer uw wensen. Wij nemen uiterlijk de volgende werkdag contact met u op voor een vrijblijvende offerte op maat. Meer informatie? U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen om direct een verhuislift te huren via ons telefoon nummer: T. 088-6185300 of stuur een e-mail naar info@huurverhuislift.nl.

Vraag hier vrijblijvend uw verhuislift aan