Zoekt u een verhuislift in Delft of omgeving?

Vraag hier vrijblijvend uw verhuislift aan

In Delft huurt u nu gemakkelijk een verhuislift inclusief lift operator!

Verhuizen in Delft is nog nooit zo makkelijk geweest. Met de professionele verhuislift van Huurverhuislift.nl is uw volledige inboedel of losse meubelstuk binnen een mum van tijd omhoog of omlaag gelift. Dit gebeurt met een milieuvriendelijke en veilige verhuislift.

De meubelliften die wij verhuren zijn inclusief lift operator die de krachtige ladderlift op professionele wijze voor u bediend. Uw eigendommen worden op een veilige en efficiënte wijze omhoog of omlaag gelift dankzij onze jarenlange ervaring. Met Huurverhuislift.nl kunt u vrijwel alle denkbare meubelstukken zoals een bank, meubelkast & zelfs een piano eenvoudig omhoog of omlaag liften met onze verhuislift die wij verhuren.

Bij Huurverhuislift.nl staat professionaliteit en betrouwbaarheid centraal. Voor een betaalbaar tarief krijgt u bij Huurverhuislift.nl naast een verhuislift ook een verhuislift operator die van wanten weet.
Al onze verhuislift operators beschikken over een VCA en verhuislift certificaat. Hiermee weet u zeker dat uw losse meubelstuk of complete inboedel op een veilige manier gelift wordt.
Het kiezen voor Huurverhuislift.nl is het kiezen van gemak. Onze lift operators bedienen niet alleen de meubellift, ze steken met alle plezier hun handen uit de mouwen om u te helpen met het laden en lossen van de verhuislift.

Onze milieuvriendelijke ladderliften zijn voorzien van een Euro5-motor, wij dragen hiermee een steentje bij aan het behouden van een schoon milieu. Door alleen gebruik te maken van het beste materieel kunnen onze verhuisliften tot wel 27 meter hoog komen en belast worden tot een gewicht van 400 kilo! Vrijwel alle denkbare spullen die u thuis heeft staan zoals een wasmachine, droger, kledingkasten en zelfs een piano kunnen door onze moderne meubellift omhoog of omlaag gelift worden. Verhuizen in Delft wordt een stuk eenvoudiger op het moment dat u kiest voor Huurverhuislift.nl.

Wilt u alleen een los meubelstuk omhoog of omlaag tillen in Delft? Huurverhuislift.nl rekent hier slechts €89,- per uur voor. Voor dit bedrag krijgt u gedurende 1 uur de beschikking over een verhuislift. Dit is inclusief een professionele verhuizer met jarenlange ervaring.
Voor meer informatie kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen.

Vraag hier vrijblijvend uw verhuislift aan

Voordelen bij Huurverhuislift.nl

 • Last minute service
 • Incl. ervaren verhuizer
 • Euro 5 verhuislift
 • Minimale inhuur 1 uur
 • No Cure No Pay
 • Kwaliteit en leveringsgarantie
 • Pin automaat aanwezig
 • Makkelijk, voordelig en snel!

Waarvoor kunt u de verhuislift  o.a. voor huren:

Complete verhuizing Bedden
Witgoed laminaat / tegels Tapijt
Meubels voor op het dakterras Bankstel
Zonnepanelen Bouwmateriaal
Tafel Bouwafval etc. etc…

Kwaliteit en leveringsgarantie

Onze verhuislift in Delft en omgeving is zowel voor de zakelijke – als voor  particuliere klanten al in te huren  vanaf  1 uur.

Geen extra bijkomende kosten bij de huur van onze verhuislift , gewoon duidelijke prijsafspraken .

Waarom u juist een verhuislift bij ons huurt:

 • Als u een verhuislift huurt is dit inclusief een vakkundige operator/verhuizer die u meehelpt met verhuizen en inclusief brandstof.
 • Al onze prijzen zijn inclusief BTW.
 • Wij verhuren verhuisliften met een groot draaibaar en uitklapbaar draaiplateau, belastbaar tot wel 400 KG.
 • De verhuisliften die wij verhuren komen tot wel 27 meter hoog, dit is 8 of 9 verdiepingen (afhankelijk hoe de gehuurde verhuislift komt te staan).
 • Wij verhuren meerdere, krachtige Böcker verhuisliften die klaar staan om u te helpen dus ook voor spoed en last-minute kunt u bij ons terecht voor het huren van een verhuislift.
 • Wij hebben zeer veel ervaring en kennis op het gebied van het verhuren en bedienen van verhuisliften, wij behandelen uw spullen verantwoord en met de grootste zorg.
 • Snelle op en afbouwtijd, wij kunnen in 5 minuten gereed staan met de gehuurde verhuislift.
 • Uiteraard, op onze verhuisliften die wij verhuren nemen wij standaard zonder extra kosten de benodigde materialen mee, zoals bijvoorbeeld spanbanden, gereedschap en als extra service ook meubelhondjes, seal en verhuislift dekens om de meubels te beschermen wanneer wij deze met onze verhuislift transporteren.

Kortom  alles wat door het raam past kunnen wij met onze verhuislift liften
(t/m 400 kilo en 27 meter hoog, 8e verdieping)

 

Contact voor een verhuislift in Delft en omgeving

Voor een vrijblijvende prijsberekening op maat, voor het huren van een verhuislift, kunt u uw telefoonnummer achterlaten, wij bellen uiterlijk binnen een werkdag terug.

Neem contact met ons op voor het huren van een verhuislift in Delft en omgeving.

Benieuwd naar wat een ladderlift huren in Delft en omgeving kost? kijk dan bij services en tarieven of vul dan hier het offerteformulier in en specificeer uw wensen. Wij nemen uiterlijk de volgende werkdag contact met u op voor een vrijblijvende offerte op maat. Meer informatie? U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen om direct een verhuislift te huren via ons telefoon nummer: T. 088-6185300 of stuur een e-mail naar info@huurverhuislift.nl.