Professionele verhuisliften verhuur in Breda en regio

Vraag hier vrijblijvend uw verhuislift aan

Huur nu een bemande verhuislift in Breda!

Een bemande verhuislift maakt het verhuizen een stuk makkelijker. De inwoners van het prachtige Breda kiezen massaal voor het gebruik van een verhuislift. Kies vandaag nog voor Huurverhuislift.nl de specialist in het liften van complete verhuizingen! U huurt al een bemande verhuislift vanaf €89,- per uur!

Vraag hier vrijblijvend uw verhuislift aan

Wij zijn al een bekend gezicht in Noord-Brabant en sinds kort ook in Breda. Met 25 jaar ervaring op zak liften wij uw dierbare spullen omhoog en omlaag.
Onze meubelliften (ander woord voor verhuisliften) worden zorgvuldig bediend door een verhuislift operator. De lift operators hebben al jaren ervaring in het liften van een breed scala aan meubels. U kunt met een gerust hart toekijken hoe uw complete inboedel op minutieuze wijze gelift wordt met de ladderlift.

De multi-inzetbare lift operatoren worden ook ingezet als meewerkende verhuizer in Breda! Zij helpen u met het laden en lossen van uw inboedel, wel zo makkelijk natuurlijk. Daarnaast denken zij graag in oplossingen en dat scheelt u een hoop werk tijdens het verhuizen. Onze lift operators beschikken over alle benodigde certificaten om uw eigendommen op een veilige manier te liften.

De afgelopen 25 jaar hebben wij van Huurverhuislift.nl vrijwel alle soort meubels een keer omhoog of omlaag gelift. Hierbij kunt u denken aan wasmachines, drogers of grote meubelstukken zoals een bank of kast. Wij gaan elke uitdaging aan. Dit is mogelijk doordat wij gebruik maken van een krachtige en milieuvriendelijke verhuislift. De meubellift lift moeiteloos enorme gewichten tot een hoogte van 27 meter (ongeveer 9 verdiepingen). De ervaren lift operator zorgt ervoor dat uw verhuizing soepel verloopt.

Kunt u nog wat extra handen gebruiken tijdens het verhuizen? Huur direct een extra verhuizer. De verhuizer helpt u met het diverse verhuiswerkzaamheden. Neem direct contact met ons op als u een extra verhuizer wilt inschakelen Deze ervaren verhuizer maakt het Huurverhuislift.nl team helemaal compleet. Samen zorgen we ervoor dat u met een gerust hart aan u verhuizing kan beginnen.

Heeft u een bedrijf gaat u binnenkort verhuizen? Huurverhuislift.nl is de vaste partner van een groot aantal bedrijven in Nederland. Na 25 jaar weten wij precies wat uw organisatie nodig heeft om succesvol meubelen te omhoog of omlaag te liften. U krijgt als bedrijf de beschikking over een gratis meewerkende verhuizer in de vorm van een ervaren lift operator. 
Klik hier en neem direct contact op voor een vrijblijvende offerte.

Voordelen bij Huurverhuislift.nl

 • Last minute service
 • Incl. ervaren verhuizer
 • Euro 5 verhuislift
 • Minimale inhuur 1 uur
 • No Cure No Pay
 • Kwaliteit en leveringsgarantie
 • Pin automaat aanwezig
 • Makkelijk, voordelig en snel!

Waarvoor kunt u de verhuislift  o.a. voor huren:

Complete verhuizing Bedden
Witgoed laminaat / tegels Tapijt
Meubels voor op het dakterras Bankstel
Zonnepanelen Bouwmateriaal
Tafel Bouwafval etc. etc…

Kwaliteit en leveringsgarantie

Onze verhuislift in Breda en omgeving is zowel voor de zakelijke – als voor  particuliere klanten al in te huren  vanaf  1 uur.

Geen extra bijkomende kosten bij de huur van onze verhuislift , gewoon duidelijke prijsafspraken .

Waarom u juist een verhuislift bij ons huurt:

 • Als u een verhuislift huurt is dit inclusief een vakkundige operator/verhuizer die u meehelpt met verhuizen.
 • Al onze prijzen zijn inclusief BTW.
 • Wij verhuren verhuisliften met een groot draaibaar en uitklapbaar draaiplateau, belastbaar tot wel 400 KG.
 • De verhuisliften die wij verhuren komen tot wel 27 meter hoog, dit is 8 of 9 verdiepingen (afhankelijk hoe de gehuurde verhuislift komt te staan).
 • Wij verhuren meerdere, krachtige Böcker verhuisliften die klaar staan om u te helpen dus ook voor spoed en last-minute kunt u bij ons terecht voor het huren van een verhuislift.
 • Wij hebben zeer veel ervaring en kennis op het gebied van het verhuren en bedienen van verhuisliften, wij behandelen uw spullen verantwoord en met de grootste zorg.
 • Snelle op en afbouwtijd, wij kunnen in 5 minuten gereed staan met de gehuurde verhuislift.
 • Uiteraard, op onze verhuisliften die wij verhuren nemen wij standaard zonder extra kosten de benodigde materialen mee, zoals bijvoorbeeld spanbanden, gereedschap en als extra service ook meubelhondjes, seal en verhuislift dekens om de meubels te beschermen wanneer wij deze met onze verhuislift transporteren.

Kortom  alles wat door het raam past kunnen wij met onze verhuislift liften
(t/m 400 kilo en 27 meter hoog, 8e verdieping)

 

Contact voor een verhuislift in Breda en omgeving

Voor een vrijblijvende prijsberekening op maat, voor het huren van een verhuislift, kunt u uw telefoonnummer achterlaten, wij bellen uiterlijk binnen een werkdag terug.

Neem contact met ons op voor het huren van een verhuislift in Breda en omgeving.

Benieuwd naar wat een ladderlift huren in Breda kost? kijk dan bij services en tarieven of vul dan hier het offerteformulier in en specificeer uw wensen. Wij nemen uiterlijk de volgende werkdag contact met u op voor een vrijblijvende offerte op maat. Meer informatie? U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen om direct een verhuislift te huren via ons telefoon nummer: T. 088-6185300 of stuur een e-mail naar info@huurverhuislift.nl.