Wilt u een verhuislift huren in Apeldoorn en omgeving?

Vraag hier vrijblijvend uw verhuislift aan

Een professionele verhuislift huurt u nu ook in Apeldoorn voor een mooie prijs

In de prachtige stad Apeldoorn wordt verhuizen makkelijker dan ooit! Met een bemande verhuislift van Huurverhuislift.nl lift u eenvoudig alles van een piano tot een reusachtige aquarium tot grote hoogten. Verhuizen is nog nooit zo makkelijk geweest.

Klik hier om direct een offerte op te vragen

Onze milieuvriendelijke en veilige verhuisliften worden door heel Nederland ingezet om volledige inboedels of losse meubelstukken omhoog of omlaag te liften. De ladderlift wordt verhuurt inclusief een gecertificeerde lift operator. Hierdoor weet u zeker dat het liften van uw eigendommen op een veilige en soepele manier verloopt. De multi-inzetbare medewerker van Huurverhuislift.nl zal naast het bedienen van de verhuislift u met alle plezier helpen met het laden en lossen van de ladderlift. Bij ons bedrijf staan service en kwaliteit hoog in het vaandel!

De bemande meubellift zijn voorzien van een milieuvriendelijke Euro-5 motor. Hiermee dragen wij een steentje bij aan het behouden van een schoon milieu. Al onze ladderlift operators beschikken over een VCA- en verhuislift certificaat. In combinatie met jarenlange ervaring voorzien zij u van degelijk advies gedurende de verhuizing. Tevens weet u ook zeker dat uw eigendommen door jarenlange ervaring in het in goede handen zijn. Onze verhuislift operators steken ook met veel plezier hun handen uit de mouwen om u te assisteren tijdens de verhuizing.

De diensten van Huurverhuislift.nl zijn nu ook beschikbaar in de mooie stad Apeldoorn. Een stad welke omgeven is door bossen en heidevelden. De plek waar het wereldberoemde Paleis Het Loo gelegen is. En laten we onze favoriete dierenpark de Apenheul niet vergeten!
De inwoners van deze prachtige stad kunnen per direct gebruik maken van onze meubelliften.
De bemande verhuisliften zijn er om uw leven een stuk eenvoudiger te maken, een stukje service waar we trots op zijn!

Wilt u een los meubelstuk omhoog of omlaag liften in Apeldoorn? Wij rekenen slechts €89,- per uur. Tevens is de minimale huurperiode van een verhuislift 1 uur, dit is inclusief een professionele verhuizer met jarenlange ervaring in de verhuizing. Onze verhuislift operators kennen de verhuisliften door en door en weten elk probleem effectief en binnen een kort tijdsbestek op te lossen.

Voordelen bij Huurverhuislift.nl

 • Last minute service
 • Incl. ervaren verhuizer
 • Euro 5 verhuislift
 • Minimale inhuur 1 uur
 • No Cure No Pay
 • Kwaliteit en leveringsgarantie
 • Pin automaat aanwezig
 • Makkelijk, voordelig en snel!

Waarvoor kunt u de verhuislift  o.a. voor huren:

Complete verhuizing Bedden
Witgoed laminaat / tegels Tapijt
Meubels voor op het dakterras Bankstel
Zonnepanelen Bouwmateriaal
Tafel Bouwafval etc. etc…

Kwaliteit en leveringsgarantie

Onze verhuislift in Apeldoorn en omgeving is zowel voor de zakelijke – als voor  particuliere klanten al in te huren  vanaf  1 uur.

Geen extra bijkomende kosten bij de huur van onze verhuislift , gewoon duidelijke prijsafspraken .

Waarom u juist een verhuislift bij ons huurt:

 • Als u een verhuislift huurt is dit inclusief een vakkundige operator/verhuizer die u meehelpt met verhuizen en inclusief brandstof.
 • Al onze prijzen zijn inclusief BTW.
 • Wij verhuren verhuisliften met een groot draaibaar en uitklapbaar draaiplateau, belastbaar tot wel 400 KG.
 • De verhuisliften die wij verhuren komen tot wel 27 meter hoog, dit is 8 of 9 verdiepingen (afhankelijk hoe de gehuurde verhuislift komt te staan).
 • Wij verhuren meerdere, krachtige Böcker verhuisliften die klaar staan om u te helpen dus ook voor spoed en last-minute kunt u bij ons terecht voor het huren van een verhuislift.
 • Wij hebben zeer veel ervaring en kennis op het gebied van het verhuren en bedienen van verhuisliften, wij behandelen uw spullen verantwoord en met de grootste zorg.
 • Snelle op en afbouwtijd, wij kunnen in 5 minuten gereed staan met de gehuurde verhuislift.
 • Uiteraard, op onze verhuisliften die wij verhuren nemen wij standaard zonder extra kosten de benodigde materialen mee, zoals bijvoorbeeld spanbanden, gereedschap en als extra service ook meubelhondjes, seal en verhuislift dekens om de meubels te beschermen wanneer wij deze met onze verhuislift transporteren.

Kortom  alles wat door het raam past kunnen wij met onze verhuislift liften
(t/m 400 kilo en 27 meter hoog, 8e verdieping)

 

Contact voor een verhuislift in Apeldoorn en omgeving

Voor een vrijblijvende prijsberekening op maat, voor het huren van een verhuislift, kunt u uw telefoonnummer achterlaten, wij bellen uiterlijk binnen een werkdag terug.

Neem contact met ons op voor het huren van een verhuislift in Apeldoorn en omgeving.

Benieuwd naar wat een ladderlift huren in Apeldoorn en omgeving kost? kijk dan bij services en tarieven of vul dan hier het offerteformulier in en specificeer uw wensen. Wij nemen uiterlijk de volgende werkdag contact met u op voor een vrijblijvende offerte op maat. Meer informatie? U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen om direct een verhuislift te huren via ons telefoon nummer: T. 088-6185300 of stuur een e-mail naar info@huurverhuislift.nl.