Professionele verhuisliften verhuur in Amsterdam en regio

Vraag hier vrijblijvend uw verhuislift aan

huur-een-verhuislift
Wij weten wat “Oud-Amsterdams-verhuizen” is, met touw en blok alles naar boven hijsen, hopen dat alles erin blijft hangen en onbeschadigd bovenkomt. Of met een groep familie en vrienden (waarvan de helft op het laatste moment toch niet kan) trap op, trap af, zwoegen om die zware spullen in het nieuwe huis te krijgen, beschadigde muren, beschadigde inboedel en fysieke pijn. Of de bezorgservice van de grote witgoedhandel die de zware wasmachine netjes op de stoep aflevert, terwijl u op 5 hoog woont, of de bezorgservice wilt het wel omhoog brengen maar het past niet door het trapgat. Ziet u hier ook zo tegenop? Wij bieden de uitkomst, want bij ons kunt u een verhuislift huren in Amsterdam.
Vraag hier vrijblijvend uw verhuislift aan
Wij verhuren verhuisliften in Amsterdam en omstreken tegen een aantrekkelijk tarief. De verhuisliften die wij verhuren zijn inclusief operator/verhuizer die naast het bedienen van de gehuurde verhuislift, ook de volledige assistentie verleend met de werkzaamheden. Onze operators/verhuizers zijn allen VCA- en Verhuisliften operator gecertificeerd, daarnaast hebben zij jarenlange ervaring met het zorgvuldig en vakkundig verhuizen met onze verhuisliften. Bij ons kunt u een verhuislift huren in Amsterdam met een milieuvriendelijke Euro-5 motor, omdat ook Huurverhuislift.nl een schoon milieu belangrijk vind.Al 25 jaar zijn wij dé professional in het verhuren van verhuisliften. Wij weten precies wat nodig is om een hele verhuizing zorgvuldig en soepel te laten verlopen, maar ook kunt u onze verhuislift huren als u slechts een enkel product (bijvoorbeeld een wasmachine of koelkast) Omhoog of omlaag wilt liften. Daarnaast hebben de verhuisliften die wij verhuren een vergunning om in Amsterdam op de stoep te mogen staan, dit bespaart u werk en geld met het aanvragen van een tijdelijke vergunning. Let op, deze ontheffing geldt alleen voor de gehuurde verhuislift.

Hoe kunt u een verhuislift huren in Amsterdam?

Een verhuislift huren in Amsterdam gaat als volgt: U maakt een afspraak met onze planning, vaak kan zit zelfs nog last-minute, omdat wij meerdere verhuisliften verhuren. Wij komen bij u op locatie, de gehuurde verhuislift zetten wij op binnen 5 minuten. Vervolgens pakken wij de te liften spullen zorgvuldig in, en zetten deze voor u op de verhuislift zodat de verhuislift klus voorspoedig en vakkundig verloopt. Na afloop kunt u bij de operator van de gehuurde verhuislift gewoon betalen per PIN.

Wilt u ook makkelijk, voordelig en snel een verhuislift huren in Amsterdam inclusief een ervaren verhuizer, neem dan contact op met Huurverhuislift.nl voor het huren van een verhuislift via ons telefoon nummer 020-6185328

Wij hebben vaste en lage tarieven voor het huren van een verhuislift met een uitstekende service er gratis bijgeleverd.
Een verhuislift huren in Amsterdam, inclusief een meewerkende verhuizer is € 89,-. Dit is inclusief BTW, brandstof en onze uitstekende service.

Voordelen bij Huurverhuislift.nl

 • Last minute service
 • Incl. ervaren verhuizer
 • Euro 5 verhuislift
 • No Cure No Pay
 • Pin automaat aanwezig
 • Makkelijk, voordelig en snel!

Waarvoor kunt u de verhuislift  o.a. voor huren:

Complete verhuizing Bedden
Witgoed laminaat / tegels Tapijt
Meubels voor op het dakterras Bankstel
Zonnepanelen Bouwmateriaal
Tafel Bouwafval etc. etc…

Kwaliteit en leveringsgarantie

Onze verhuislift in Amsterdam en omgeving is zowel voor de zakelijke – als voor  particuliere klanten al in te huren  vanaf  1 uur.

Geen extra bijkomende kosten bij de huur van onze verhuislift , gewoon duidelijke prijsafspraken .

Waarom u een verhuislift bij ons huurt:

 • Als u een verhuislift huurt in Amsterdam is dit inclusief een vakkundige operator/verhuizer die u meehelpt met verhuizen en inclusief brandstof
 • Al onze prijzen zijn inclusief BTW en voorrijkosten
 • Wij verhuren verhuisliften met een groot draaibaar en uitklapbaar draaiplateau, belastbaar tot wel 400 KG
 • De verhuisliften die wij verhuren komen tot wel 27 meter hoog, dit is 8 of 9 verdiepingen (afhankelijk hoe de gehuurde verhuislift komt te staan)
 • Wij verhuren meerdere, krachtige Böcker verhuisliften in Amsterdam die klaar staan om u te helpen dus ook voor spoed en last-minute kunt u bij ons terecht voor het huren van een verhuislift.
 • Wij hebben zeer veel ervaring en kennis op het gebied van het verhuren en bedienen van verhuisliften in Amsterdam, wij behandelen uw spullen verantwoord en met de grootste zorg.
 • Snelle op en afbouwtijd, wij kunnen in 5 minuten gereed staan met de gehuurde verhuislift.
 • Uiteraard, op onze verhuisliften die wij verhuren in Amsterdam nemen wij standaard zonder extra kosten de benodigde materialen mee, zoals bijvoorbeeld spanbanden, gereedschap en als extra service ook meubelhondjes, seal en verhuislift dekens om de meubels te beschermen wanneer wij deze met onze verhuislift transporteren.

Kortom  alles wat door het raam past kunnen wij met onze verhuislift liften
(t/m 400 kilo en 27 meter hoog, 8e verdieping)

 

Contact voor een verhuislift huren in Amsterdam en omgeving

Voor een vrijblijvende prijsberekening op maat, voor het huren van een verhuislift, kunt u uw telefoonnummer achterlaten, wij bellen uiterlijk binnen een werkdag terug.

Neem contact met ons op voor het huren van een verhuislift in Amsterdam en omgeving.

Benieuwd naar wat een ladderlift huren in Amsterdam kost? kijk dan bij services en tarieven of vul dan hier het offerteformulier in en specificeer uw wensen. Wij nemen uiterlijk de volgende werkdag contact met u op voor een vrijblijvende offerte op maat. Meer informatie? U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen om direct een verhuislift te huren via ons telefoon nummer: T. 020-6185328 of stuur een e-mail naar info@huurverhuislift.nl.