Verhuislift huren in Amstelveen en Uithoorn met Huurverhuislift.nl

Vraag hier vrijblijvend uw verhuislift aan

Verhuislift in actie

Gaat u binnenkort verhuizen naar Amstelveen of Uithoorn? Heeft u een geweldig meubelstuk gevonden die niet via de trap past? Geen nood! Met Huurverhuislift.nl kunt u vrijwel alle denkbare meubelstukken zoals een bank, servieskast & zelfs een piano eenvoudig omhoog of omlaag liften met onze verhuislift die wij verhuren.

Bij Huurverhuislift.nl staat professionaliteit en betrouwbaarheid centraal. Voor een betaalbaar tarief krijgt u bij Huurverhuislift.nl de meest gepassioneerde en vriendelijke verhuislift operators van Nederland. Onze operators bedienen niet alleen de verhuislift, ze steken met alle plezier hun handen uit de mouwen om u te helpen met het verhuizen van uw inboedel.
Vraag hier vrijblijvend uw verhuislift aan

Wilt u een los meubelstuk omhoog of omlaag tillen binnen Amstelveen en Uithoorn? Ook dit is geen probleem voor Huurverhuislift.nl. Wij rekenen slechts €89,- per uur. Tevens is de minimale huurperiode van een verhuislift 1 uur, dit is inclusief een professionele verhuizer met jarenlange ervaring in de verhuizing. Door te kiezen voor Huurverhuislift.nl kiest u voor gemak. 
Geen ellendige handleidingen die u moet doorspitten voordat u weet hoe een verhuislift werkt. Onze verhuislift operators kennen de verhuisliften door en door en weten elk probleem effectief en binnen een kort tijdsbestek op te lossen.

Extra verhuizer
Heeft u zelf geen tijd of mogelijkheden om tijdens de verhuizing zware spullen te tillen? Maak dan gebruik van onze extra verhuizer! Deze professionele en buitengewoon ervaren verhuizer ondersteunt de meewerkende verhuizer en neemt u enorm veel werk uit handen. Zorgeloos verhuizen noemen wij dat.

Zowel zakelijke als particuliere klanten maken gebruik van Huurverhuislift.nl Wilt u weten wat wij voor u verhuizing of uw te liften objecten kunnen betekenen? Klik hier en neem dan direct contact op met Huurverhuislift.nl voor een vrijblijvende offerte. U kunt ons natuurlijk ook bellen op 088-6185300.

Voor bedrijven hebben wij de mogelijkheid om de verhuislift te huren en deze dan per factuur te voldoen, maar dan moet u wel eerst contact hebben gehad met Huurverhuislift.nl

Voordelen bij Huurverhuislift.nl

 • Last minute service
 • Incl. ervaren verhuizer
 • Euro 5 verhuislift
 • Minimale inhuur 1 uur
 • No Cure No Pay
 • Kwaliteit en leveringsgarantie
 • Pin automaat aanwezig
 • Makkelijk, voordelig en snel!

Waarvoor kunt u de verhuislift  o.a. voor huren:

Complete verhuizing Bedden
Witgoed laminaat / tegels Tapijt
Meubels voor op het dakterras Bankstel
Zonnepanelen Bouwmateriaal
Tafel Bouwafval etc. etc…

Kwaliteit en leveringsgarantie

Onze verhuislift in Amstelveen, Uithoorn en omgeving is zowel voor de zakelijke – als voor  particuliere klanten al in te huren  vanaf  1 uur.

Geen extra bijkomende kosten bij de huur van onze verhuislift , gewoon duidelijke prijsafspraken .

Waarom u juist een verhuislift bij ons huurt:

 • Als u een verhuislift huurt is dit inclusief een vakkundige operator/verhuizer die u meehelpt met verhuizen en inclusief brandstof.
 • Al onze prijzen zijn inclusief BTW.
 • Wij verhuren verhuisliften met een groot draaibaar en uitklapbaar draaiplateau, belastbaar tot wel 400 KG.
 • De verhuisliften die wij verhuren komen tot wel 27 meter hoog, dit is 8 of 9 verdiepingen (afhankelijk hoe de gehuurde verhuislift komt te staan).
 • Wij verhuren meerdere, krachtige Böcker verhuisliften die klaar staan om u te helpen dus ook voor spoed en last-minute kunt u bij ons terecht voor het huren van een verhuislift.
 • Wij hebben zeer veel ervaring en kennis op het gebied van het verhuren en bedienen van verhuisliften, wij behandelen uw spullen verantwoord en met de grootste zorg.
 • Snelle op en afbouwtijd, wij kunnen in 5 minuten gereed staan met de gehuurde verhuislift.
 • Uiteraard, op onze verhuisliften die wij verhuren nemen wij standaard zonder extra kosten de benodigde materialen mee, zoals bijvoorbeeld spanbanden, gereedschap en als extra service ook meubelhondjes, seal en verhuislift dekens om de meubels te beschermen wanneer wij deze met onze verhuislift transporteren.

Kortom  alles wat door het raam past kunnen wij met onze verhuislift liften
(t/m 400 kilo en 27 meter hoog, 8e verdieping)

 

Contact voor een verhuislift in Amstelveen, Uithoorn en omgeving

Voor een vrijblijvende prijsberekening op maat, voor het huren van een verhuislift, kunt u uw telefoonnummer achterlaten, wij bellen uiterlijk binnen een werkdag terug.

Neem contact met ons op voor het huren van een verhuislift in Amstelveen, Uithoorn en omgeving.

Benieuwd naar wat een ladderlift huren in Amstelveen of Uithoorn kost? kijk dan bij services en tarieven of vul dan hier het offerteformulier in en specificeer uw wensen. Wij nemen uiterlijk de volgende werkdag contact met u op voor een vrijblijvende offerte op maat. Meer informatie? U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen om direct een verhuislift te huren via ons telefoon nummer: T. 088-6185300 of stuur een e-mail naar info@huurverhuislift.nl.